Bent u toe aan een nuttige, gezellige daginvulling? Zus &zo biedt sinds kort dagvariatie voor ouderen in Harkema. U bent welkom! Vanuit het Clubhuis in Harkema bieden Alberdina Wiersma en Alie Hiemstra deze nieuwe vorm van gezelschap en activiteit. We plannen, koken en nuttigen maaltijden samen en hebben bovenal tijd voor een praatje en elkaar.

Dagvariatie, de nieuwe dagbesteding!

Ús Harkema is er voor jonge ouderen en oude jongeren ;-), die behoefte hebben aan wat variatie in (een of meer) dagen per week. Bent u jong dementerend? Ook dan bent u van harte welkom.

Interesse in dagvariatie bij ús Harkema?

Wilt u een of meerdere dagen bij ús Harkema doorbrengen? Maak dan een afspraak om kennis te maken, u kunt bellen met Alie Hiemstra of Alberdina Wiersma via 06 82811717.

Ús Harkema, waar en wanneer?

De dagvariatie vindt plaats in het Clubhuis. de Bjirken 1 in Harkema. Op dit moment is de dagvariatie geopend op maandag en donderdag. In de toekomst komen hier waarschijnlijk nog meer dagen bij.

 

Een dag bij ús Harkema

9.30 koffie & thee, nieuws lezen en tijd om bij te praten
10.30 voorbereiden maaltijd
12.00 samen warm eten
13.00 rusten en/of een wandeling of spelletje
14.00 gezamenlijke activiteit (op maat)
15.00 koffie & thee
15.30 naar huis

Vergoeding deelname

U kunt de deelname aan Ús Harkema zelf bekostigen, of via het WMO, een PGB of (indien u op de wachtlijst staat voor een verpleeghuis) via de zorgverzekeraar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.