Onze doelgroep

Mensen vanaf 17 jaar met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking, niet-aangeboren-hersenletsel (NAH), psychische kwetsbaarheid, dementie of ‘gewoon’ ouderen kunnen bij ons terecht. Zus &zo biedt binnen onze kaders een individueel zorgaanbod. Maatwerk, want dat past.

 

Wees jezelf

Wat we doen is voor elke deelnemer anders. Logisch, want elke deelnemer ís ook anders. Bij Zus &zo mag je jezelf zijn. Voor ons is weinig te gek, we zetten onze kleinschaligheid graag om naar flexibiliteit. Groot worden door klein te blijven! De groepsgrootte bij Zus &zo is ondermeer afhankelijk van de zorgzwaarte en het aantal begeleiders, maar we zorgen áltijd voor voldoende aandacht.

Meer over onze visie

Werkgebied Zus &zo

Wij zijn werkzaam in de regio Noardeast-Fryslân (Noordoost-Friesland). Dit betekent dat wij in eerste instantie deelnemers uit deze gemeente en de omliggende gemeenten Dantumadiel, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel verwelkomen. Woont de deelnemer niet in een van deze gemeenten? Dan kunnen we deelname alsnog bespreken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naar contact