Zorgt u ook voor ‘samen’?

Wij gaan voor een leven lang leren, voor uitdaging, voor maatwerk. Dat alles het liefst middenin de samenleving. Daarom gaan we met onze deelnemers bijvoorbeeld naar Meckama State in Kollum om een spelletje te doen of een kopje thee te drinken. We zijn actief op de basisschool in de buurt: we vegen het plein, helpen bij ouderavonden, lezen voor in de kinderboekenweek of maken muziekinstrumenten met de kinderen. Andersom zijn de kinderen ook actief bij ons op locatie, ze bezoeken ons bij thema’s als Sint Maarten, of bij een bingo in de vakantie.

Samenwerken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking. De definitie van dagbesteding is eigenlijk ‘zinvol meedoen in de samenleving’. Volgens ons is dat alleen mogelijk als je regelmatig middenin die samenleving je ding doet. Daarom werken we niet alleen vanuit de eigen locaties, maar ook bij andere (zorg)instellingen, ondernemingen en winkels.

Samenwerken doet onze deelnemers goed. Men ontwikkelt zich anders en beter door in verschillende situaties diverse mensen te ontmoeten. Ook voor onze samenwerkingspartners en hun mensen verruimt het werken met Zus &zo de kijk op de maatschappij.

Wilt u met ons samenwerken? Heeft u een leuke (werk)gelegenheid waarbij onze mensen zichzelf kunnen zijn en daarmee de ander kunnen helpen? Laat het ons weten.

Ja, ik wil samenwerken

Werkzaamheden en activiteiten

Hebt u een zorginstelling, onderwijs-locatie, winkel of andersoortige onderneming waarbij een bezoek van Zus &zo de dag zou verrijken? Wij komen graag langs. Samen zorgen we voor werkzaamheden of activiteiten die meerwaarde bieden voor uw bewoners, leerlingen, medewerkers, bezoekers en onze deelnemers.

Voorbeeldactiviteiten

  • Muziek maken
  • Voorlezen
  • Knutselen
  • Tuinieren
  • Koken

Meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Ik wil zorgen voor samen